Tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel in Rome (2024)

Wil je de Vaticaanse Musea in Rome en de schitterende Sixtijnse Kapel maar heb je geen zin om in de rij voor de kassa te moeten wachten? Dan kun je het beste kiezen voor de skip the line tickets. De skip the line tickets voor de Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel kosten 27 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 6 en 17 jaar of studenten betalen 19 euro voor een ticket. Het is ook mogelijk om de skip-the-line tickets te boeken inclusief een audiogids, deze kosten 35 euro voor volwassenen en voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar en studenten kost het ticket 26 euro. Kinderen onder de zes jaar, en mindervaliden mogen gratis naar binnen.

Het beste kun je de tickets voor de Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel op tijd vooraf via internet reserveren dit omdat er maar een beperkt aantal personen per uur het museum mogen bezoeken en de vraag erg groot is, vooral in de vakantieperiodes. Bij de kassa bij de ingang van het museum in Vaticaanstad zijn de rijen vaak erg lang en wachttijden van gemiddeld één uur zijn vaker regel dan uitzondering. In de drukke zomermaanden en vakantieperiodes kunnen de wachttijden zelfs oplopen tot wel twee uur. Als je vooraf je tickets voor de Vaticaanse Musea reserveert bespaar je dus een hoop tijd, en die kun je dan weer besteden aan het ontdekken van Rome en Vaticaanstad.

Tickets Vaticaanse Musea in Rome

De skip the line tickets kun je eenvoudig online reserveren via de website van Tiqets. Wil je vandaag of morgen tickets boeken maar zit alles al vol? Dan kun je tegen een kleine meerprijs ook speciale last-minute tickets boeken via deze link. De tickets voor de Vaticaanse Musea kun ej ook online boeken via de website van GetYourGuide. Betalen kan snel en veilig via iDeal, creditcard en PayPal en na je boeking ontvang je de tickets binnen 24 uur in je mailbox.

Bij het boeken van de tickets moet je een tijdslot aangeven waarop je het museum in Vaticaanstad wilt gaan bezoeken. Hou er verder rekening mee dat als je een bezoek brengt aan de Vaticaanse Musea je knieën en schouders bedekt moeten zijn en laag uitgesneden en mouwloze topjes en korte broeken verboden zijn.

Klik hier om je Vaticaanse Musea tickets te reserveren

Vaticaanse Musea: Skip the line en begeleide tour

Geen zin om te wachten in de lange rij voor de Vaticaanse Musea? Dan is dit ticket ideaal voor jou! Met dit skip the line ticket krijg je bovendien een begeleide tour door het indrukwekkende museum van het Vaticaan. De begeleide tour met een ervaren gids door de Vaticaanse Musea duurt een kleine twee uur en laat je alle hoogtepunten van het museum zien.

De skip the line tickets inclusief begeleide tour kosten 39 euro voor volwassenen (18+) en 30 euro voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Je kunt de skip the line tickets inclusief tour door het museum direct online reserveren via de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via onder ander iDeal, creditcard en PayPal.

Klik hier om je Vaticaanse Musea tickets te reserveren

Tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel in Rome (1)

Skip the line tickets Vaticaanse Musea & Sint-Pietersbasiliek + Begeleide tour

Met dit speciale combi skip the line ticket kun je niet alleen de Vaticaanse Musea bezoeken maar ook de indrukwekkende Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad. Met dit combi skip-the-line ticket krijg je een begeleide tour door de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek. De tour duurt in totaal +/- drie uur en is inclusief tickets voor de basiliek en de Vaticaanse musea.

Het combi ticket voor de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek kost 44 euro voor volwassenen (18+) en 35 euro voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Je boekt het combi ticket eenvoudig online via de website van Tiqets. Door je skip the line tickets vooraf te reserveren voorkom je te moeten wachten in de lange wachtrijen bij de Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse Musea. De wachtrij mag je namelijk overslaan dankzij het skip the line ticket!

Klik hier om je Vaticaanse Musea combi ticket te kopen

Tickets voor Vaticaanse Musea + Tuinen & Pauselijke Villa’s

Wil je naast de Vaticaanse Musea ook een bezoek brengen aan de Vaticaanse tuinen en de Pauselijke villa? Dan kun je een voordelig combi ticket kopen waarmee je bovendien bij alle attracties gebruik kunt maken van de skip the line ingang zodat je niet hoeft te wachten in de wachtrij voor de kassa.

Het speciale combi ticket waarmee je de Vaticaanse Musea, de Tuinen en de Pauselijke Villa’s in Vaticaanstad kunt bezoeken kost 56 euro per persoon. Het ticket is alleen beschikbaar op zaterdag op bepaalde tijdstippen, het tijdstip is eenvoudig bij de boeking te selecteren. Het combi ticket kun je online reserveren op de website van Tiqets.

Klik hier om je Vaticaanse Musea combi ticket te kopen

Tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel in Rome (2)

Combi ticket Vaticaanse Musea & Hop on bus 48 uur

Met dit speciale voordeel combi ticket kun je niet alleen de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel bekijken maar ook de rest van Rome ontdekken met de hop-on bus. Hiermee krijg je niet alleen skip the line toegang tot de Vaticaanse Musea, je krijgt ook een ticket waarmee je 48 uur gebruik kunt maken van de hop op hop off Rome bussen die door heel Rome rijden langs alle bezienswaardigheden. Met de hop on bus in Rome kun je alle bezienswaardigheden van Rome eenvoudig en snel bezoeken doordat er bij vrijwel alle populaire bezienswaardigheden haltes zijn waar je op en af kunt stappen.

Het voordelige combi ticket voor de Vaticaanse Musea en de hop on bus kost 63 euro voor volwassenen en 38 euro voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar. Het speciale combi ticket is online te koop via de website van Tiqets.

Klik hier om online je Vaticaanse Musea tickets te kopen

Tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel in Rome (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5786

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.